Відгуки паціентів

Шановні відвідувачі!

Ви знаходитесь на сторінці відгуків Медичного Центру «Флоріс». Тут Ви можете не тільки ознайомитися з відгуками наших клієнтів, але і залишити свої коментарі та побажання. Всі відгуки, розміщені на нашому офіційному сайті, є реальними і достовірними. У цьому легко можна переконатися, так як більшість людей при написанні відгуку залишають свої контактні дані.

Крім цього, оскільки все відвідування медичного центру фіксуються в спеціальному журналі, ми легко можемо встановити чи був той чи інший чоловік у нас в центрі, коли саме і якими послугами користувався. Тому можете бути впевнені, що спираючись на відгуки на даній сторінці, Ви спираєтесь на достовірну інформацію.

Ми дуже уважно ставимося до всіх нашим пацієнтам і нам важливий кожен Ваш відгук. Тут Ви можете не тільки подякувати нас за роботу, а й вказати нам на наші недоробки, якщо такі є. Якщо у Вас виникли якісь складнощі при відвідуванні медичного центру Флоріс, щось Вас не влаштувало, і у Вас є якісь претензії, обов'язково напишіть нам тут. Вся інформація буде отримана безпосередньо керівництвом медичного центру. Після обробки інформації ми обов'язково відреагуємо на Вашу претензію, і при необхідності з Вами зв'яжуться представники медичного центру «Флоріс».

Чекаємо на Ваші відгуки і можете бути впевнені, що не один Ваш відгук не залишиться поза нашою увагою!

Відгуки про нас від наших клієнтів:


Руслана (11.03.2021)

Косметолог-естетист. Вікторія Білоус. Регулярно відвідую кометолога Вікторію, для мене найкращий спеціаліст своєї справи. Завжди підбирає потрібні процедури для мого обличчя, нічого зайвого, тільки те що потребує моя шкіра. За час Її роботи з моїм обличчям, шкіру не впізнати, такої як зараз ніколи не було. Ні прищиків, ні почервонінь, ніяких проблем, обличчя стало однотонним і виглядає свіжим та відпочившим. Вікторія підібрала домашній догляд, який мені підходить, яким користуюсь більше року. Також пройшла курс масажу. Це найкраще, що може бути. Настільки відключаєшся від всіх проблем та релаксуєш, що після години масажу, виходиш зовсім іншою людиною. Масаж не тільки позслабляє, а і допомагає боротися зі зморшками. Лікар, який знає, що дійсно потрібно робити, щоб достигнути ідеального обличчя.


Юлия (11.03.2021)

Большое спасибо Савицкой Олесе Владимировне за компетентный, грамотный подход к проблемам, внимательное вежливое общение!!! Приёмом очень довольна !!! Рекомендую!


Бієнко Олена (10.03.2021)

Дуже вдячна лікарю-гінекологу Кучеренко Ірині Феодосіївні. Лікар від Бога!


Евгения (21.02.2021)

Добрый вечер! В сентябре месяце 2020 года была на процедуре эхосальпингоскопия. Нужно было узнать проходимы трубы или нет. Во время процедуры мне стало плохо, это был болевой шок. Но как меня уверяли трубы проходимы, все хорошо. В феврале 2021 года , вот неделю назад, мне удалили правую трубу, как оказалось она была не проходимая, вся в спайках. В итоге внематочная беременность.


Лариса (17.02.2021)

Годами страдала от трещин на пальцах рук. Наконец, решила обратиться к доктору. Попала на прием к дерматологу Лопаткиной Наталье Викторовне. Диагноз был поставлен за пару минут и рекомендованы препараты для лечения. Результат оказался практически мгновенным. Мои болезненные трещины на пальцах закрылись буквально за пару-тройку дней. Не то, чтобы я просто удовлетворена, я ПОТРЯСЕНА скоростью диагностики и профессионализмом в подборе лечебных препаратов! Доктора просто РЕКОМЕНДУЮ!!!


Дмитрий (12.02.2021)

Хотел бы оставить отзыв о враче дерматологу. Савицкая Олеся Владимировна. Приятный в общении врач, говорит по делу, уверенная в себе и в своих силах(это вдохновляет на личение и самого пациента).Особенно что хотелось бы отметить так это то что она не приписывает овер дорогих препаратов.Благодоря ей я избавился от болезни очень благодарен ей и вам советую обращаться к ней.


Васюк Татьяна Владимировна (30.01.2021)

Хочу выразить благодарность медицинскому центру Флорис за замечательное отношение к пациентам, начиная от гардеробной комнаты до кабинетов. Отдельное спасибо моему семейному врачу Батариной Е.Р. за внимательное отношение и поддержку. Я ей очень благодарна. Моё здоровье в надежных руках.


Мартинова Ірина (30.01.2021)

Ми з чоловіком дуже вдячні нашому сімейному лікарю Батариній О.Р. за якісне та адекватне лікування від Covid-19. Вона дуже грамотний спеціаліст. Ми дуже раді, що вибрали такого сімейного лікаря. Побільше б таких лікарів в медицині.


Анна Шарпило (30.01.2021)

Огромное спасибо моему семейному врачу Батариной Е.Р. за качественное лечение и постоянную поддержку во время лечения от Covid. Замечательный, квалифицированный специалист. Я очень ей благодарна.


Лариса (24.01.2021)

Хочу звернутися до керівництва.У вас чудовий заклад де працюють чудові лікарі-фахівці своєї справи,які чудово спілкуються українською.Організуйте, будь-ласка курси української для праціаників реєстратури- неможливо те слухати, особливо"Алло, Флорис слушаєт" і живе спілкування- в такому ж дусі.Тримайте, будь- ласка далі марку престижного закладу і будьте на рівні- до вас їдуть люди з різних регіонів- не забувайте що живете в Україні й дотримуйтесь її законів.


Додати відгук про нас

Будемо раді отримати від Вас відгук про нас. Завдяки цим відгуками відвідувачі сайту зможуть отримати достовірну інформацію про високу якість і професіоналізм наших фахівців.

Вкажіть картинку у форматі JPEG, PNG або GIF
Не публікується на сайті!
Поля, позначені * - обов'язкові для заповнення!